Фестиваль інноваційних проектів Sikorsky Challenge та конкурс науково-технічних проектів Intel-Техно Україна 2014-2015

prev next

В період з 14 по 17 жовтня в стінах Національного технічного університету України «КПІ» традиційно вже, втретє відбувся фестиваль інноваційних проектів Sikorsky Challenge. В цей же термін відбувався і національний етап міжнародного конкурсу науково-технічних проектів «Intel-Техно Україна».

Фестиваль інноваційних проектів SikorskyChallengeспрямований на виявлення та підтримку інноваційних проектів в галузі науки та техніки. Загальна сума інвестиційних угод, що підписувалася між командами проектів та інвесторами, становила 14,5 млн. грн.

Попередньо, заявки учасників були відібрані членами міжнародного журі. Серед 22 учасників фінальної частини був представлений і командний проект «Просторовий пристрій введення даних в системі управління побутовими приладами для людей з обмеженими можливостями», який презентував учень 11-го класу Пирятинського ліцею Рябко Руслан. В результаті обговорення членами журі команді проекту було запропоновано звернутися до фонду Президентського фонду «Україна» Л.Кучми для надання фінансової підтримки проекту. Заявка розглядається комітетом фонду.

В рамках проведення  національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічних проектів «Intel-Техно Україна» Пирятинський ліцей представив команду, яка презентувала 4 проекти. Усі проекти індивідуальні.

Міщенко Дарина (9 клас) презентувала проект в категорії енергетика – «Універсальна мобільна електростанція модульного типу для використання в польових умовах».

Криворучко Ростислав (9 клас) презентував проект в категорії комп'ютерні науки «Програмно-апаратний комплекс для розробки та побудови складних управляючих систем».

Кійко Максим (9 клас) презентував проект в категорії комп'ютерні науки «Мобільна система зв'язку на основі застосування технології безпровідних сенсорних мереж».

Рябко Руслан (11 клас) презентував проект в категорії інженерія «Управління сервомеханізмами з використанням датчика просторових переміщень».

В результаті оцінювання журі Міщенко Дарина та Рябко Руслан  були нагороджені дипломами за зайняті четверті місця в своїх категоріях, а Криворучко Ростислав та Кійко Максим дипломами третього ступеня за зайняті ними треті місця в категорії комп'ютерні науки.

Керівником усіх науково-технічних проектів є провідний фахівець Національного центру «МАН України»Вольвач С.В.

Фотогалерея

foto
Обласний форум переможців Всеукраїнських та обласних масових заходів Малої академії наук України «Виховуємо наукову еліту»
Всi фото more

Опитування

Як часто Ви відвідуєте наш сайт?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН