Конкурс науково-технічної творчості для школярів Intel-Техно Україна

prev next

З 18 по 21 лютого в стінах Київського Політехнічного Інституту, за підтримки представництва корпорації Intel в Україні, пройшов конкурс науково-технічної творчості для школярів Intel-Техно Україна – Національний етап міжнародного конкурсу IntelI SEF International Science and Engineering Fair. На Конкурсі працювали не лише конкурсанти і журі, але і керівники конкурсантів. В програмі Конкурсу було передбачено проведення Освітньої академії Інтел ''Фестиваль педагогічної творчості ''Наука в школі''''.

На огляд відвідувачів та оцінку журі було представлено проекти в п’яти категоріях знань: Фізика та Астрономія, Математика,  Інженерія, Комп’ютерні науки, Енергетика. Всього, до очного етапу конкурсу журі відібрало 217 наукових та науково-технічних проектів.  Всі конкурсанти змагалися за право поїздки на всесвітній фінал конкурсу, що відбудеться 11-16 травня у м. Лос-Анджелес, США.

Команда Полтавського територіального відділення ''МАН України'' традиційно взяла участь у цьому конкурсі. В її складі було 5 учасників: Кремпоха Ярослав, учень 11-го класу Пирятинського ліцею з проектом ''Система дистанційного моніторингу стану хворих в реабілітаційний період на основі застосування технології безпровідних сенсорних мереж'', Лєбєдєв Валерій, учень 11-го класу Пирятинського ліцею з проектом ''Програмно-апаратний комплекс для діагностики та терапії хребта і суглобів'', Згібнєв Владислав, учень 11-го класу Пирятинського ліцею з проектом ''Автономна система орієнтації мобільного робототехнічного комплексу на основі сучасних технологій'', Рябко Руслан, учень 10-го класу Пирятинського ліцею з проектом ''Система управління побутовими  приладами для людей з обмеженими можливостями на основі персонального комп'ютера''та Бондаревський Євгеній, учень  11-го класу Полтавської гімназії №33 з проектом ''Створення хімічного калькулятора засобами С#''.

Усі учасники були відзначені сертифікатом учасника науково-технічного Конкурсу.

В результаті представлення проектів учасниками перед членами журі проект Лєбєдєва Валерія був відзначений в числі кращих і був відібраний до суперфіналу, як кандидат до можливої участі в фінальній частині конкурсу в м.Лос-Анжелес. Проте, одним з важливих критеріїв відбору є добре знання англійської мови, що стало проблемним моментом для конкурсанта. Тому він зайняв почесне ІІ-ге місце в категорії ''Інженерія''і був відзначений дипломом 2-го ступеня, цінним подарунком та грошовою премією.

Рябко Руслан зайняв третє місце в категорії ''Інженерія'', був відзначений дипломом третього ступеня та цінним подарунком.

Згібнєв Владислав та Бондаревський Євгеній зайняли четверті місця в категоріях ''Інженерія'' та ''Комп'ютерні науки'', відповідно, були відзначені дипломами 4-го ступеню та цінними подарунками.

В цілому, команда виступила вдало. Науковим керівником  проектів учнів Пирятинського ліцею є провідний фахівець Національного центру ''МАН України' 'Вольвач Сергій Володимирович. Науковим керівником Бондаревського Євгенія є учитель інформатики Полтавської гімназії № 33 Кривко Наталія Валеріївна.

Фотогалерея

foto
Обласний форум переможців Всеукраїнських та обласних масових заходів Малої академії наук України «Виховуємо наукову еліту»
Всi фото more

Опитування

Як часто Ви відвідуєте наш сайт?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН