УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ У 2013–2014 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

prev next

22 травня 2014 року в сесійній залі Полтавської обласної ради відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2013–2014 навчальному році.

Талановиту юнь Полтавщини привітали представники влади та депутатського корпусу: Петро Ворона – голова обласної ради; Іван Гальченко – голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, директор Кременчуцького педагогічного училища ім. А. С. Макаренка; Володимир Онищенко – депутат обласної ради, голова ради ректорів ВНЗ III-IV рівнів акредитації Полтавського регіону, ректор Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, Президент Полтавського територіального відділення МАН України; Сергій Шевчук – директор Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації; Віталій Зелюк – ректор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського.

З вітальним словом до учасників форуму звернувся Володимир Онищенко – Президент Полтавського територіального відділення МАН України, наголосивши на тому, що важливим напрямком позашкільної освіти залишається розвиток та підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей, створення умов для їх безперервної якісної освіти та професійної орієнтації. Розкриття та реалізація особистісного потенціалу обдарованої молоді є провідним завданням сучасної позашкільної освіти. Саме на вирішення цих завдань і спрямованадіяльність Полтавського територіального відділення МАН України.

Онищенко В. О. також зауважив, що в 2013-2014 н.р. у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України взяло участь 3070 учнів, у ІІ етапі результати досліджень представили 795 учасників, у ІІІ етапі – 57 конкурсантів з різних куточків області. На Всеукраїнському конкурсі-захисті МАН 22 полтавських МАНівці посіли призові місця, довівши, що вони – найкращі в Україні. Троє юних дослідників Полтавщини нагороджені дипломами І ступеня, 8 – дипломи ІІ ступеня, 11 – дипломи ІІІ ступеня. За загальнокомандним рейтингом результатів ІІІ фінального етапу Конкурсу перше місце серед команд Полтавської області посіла команда міста Кременчука.

У своїй промові голова обласної ради Петро Ворона подякував учням за виявлені завзятість, активність і працелюбство, волю до перемоги, які сприяли підвищенню іміджу нашої області. Він висловив упевненість, що юні учасники зустрічі постійно примножуватимуть свої знання та у недалекому майбутньому обов’язково використають їх на благо Полтавщини та України.

На завершення церемонії Голова обласної ради та Президент Полтавського територіального відділення МАН України вручили переможцям ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2013–2014 навчальному році премії та цінні подарунки (роутери та модеми), які були придбані за підтримки Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Можна впевнено стверджувати, що активна та наполеглива діяльність колективу Полтавського МАНу дасть можливість талановитим інтелектуалам Полтавського краю досягти нових висот та наукових звершень.

Фотогалерея

foto
Обласний форум переможців Всеукраїнських та обласних масових заходів Малої академії наук України «Виховуємо наукову еліту»
Всi фото more

Опитування

Як часто Ви відвідуєте наш сайт?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН