Зустріч директора Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Мирошниченка В. І., Президента Полтавського територіального відділення МАН Онищенка В.О. із заступником голови Полтавської облдержадміністрації Ковалем О. М.

20.03.2013 року в Полтавській обласній державній адміністрації відбулася зустріч директора Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Мирошниченка В. І., Президента Полтавського територіального відділення МАН Онищенка В.О. та адміністрації позашкільного навчального закладу Полтавської обласної ради "Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді" із заступником голови Полтавської облдержадміністрації Ковалем О. М.

На зустрічі розглядалися питання виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, вдосконалення навчально-виховної роботи та розбудови системи науково-дослідницького напряму позашкільної освіти в Полтавській області, а також обговорювалися основні показники діяльності та розвитку позашкільного навчального закладу Полтавської обласної ради "Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді".

Підсумовуючи роботу спільного засідання, заступник голови облдержадміністрації наголосив на тому, що задоволення інтересів і потреб здібної, обдарованої і талановитої молоді Полтавщини в науково-дослідницькій роботі через профільні та наукові гуртки (секції) є одним із стратегічних завдань керівництва області. Олександр Миколайович запевнив, що з метою розширення мережі діяльності міських та районних Малих академій наук в області будуть підготовлені відповідні рішення облдержадміністрації щодо відкриття філій Полтавського територіального відділення МАН в м. Кременчуці, м. Лубнах, м. Гадячі, а в подальшому і в інших районах; розміщення таких закладів, забезпечення їх навчально-методичної бази, а також збільшення наукових гуртків вищого рівня з різних профілів дослідницько-експериментального напрямку.

Фотогалерея

foto
Обласний форум переможців Всеукраїнських та обласних масових заходів Малої академії наук України «Виховуємо наукову еліту»
Всi фото more

Опитування

Як часто Ви відвідуєте наш сайт?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН