Навчально-тренувальні збори учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України

В період з 10 по  19 вересня 2021 року Полтавська обласна Мала академія наук провела навчально-тренувальні збори учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2021/2022 навчальному році.

Ніщо не є кращою похвалою, ніж слова самих дітей-учасників:

***

«...Коли  вчитель запропонував мені писати наукову роботу, то я погодився не роздумуючи. Я відразу зрозумів, що це унікальний шанс покращити знання з історії та поглибити розуміння певної теми. А коли мені повідомили, що я ще можу відвідати «Ерудит», в якому мені вже довелося бути, я був на сьомому небі від щастя. Було зрозуміло, що до всіх плюсів додаються нові друзі, обмін досвідом та знаннями з розумними людьми, можливість поспілкуватися з чудовими викладачами...»

***

«Діти, які потрапляють до дитячого табору «Ерудит», відрізняються від своїх однокласників. Мають різні інтереси та захоплення з друзями. Їм не вистачає спілкування з успішними, цілеспрямованими однолітками, метою яких є перевернути з ніг до голови Батьківщину. Саме з цього кожен вихованець МАН знайомиться з наукою...»

***

«...Даними словами можна сказати, що табір «Ерудит» чудовий, як і МАН...»

***

«Мала академія наук відкриває переді мною двері вже 4 рік поспіль. І з кожним роком участь у конкурсі-захисті всебічно розвиває мене як впевнену особистість!

МАН для мене – це унікальний креативний простір для самовираження та удосконалення. Він надає молодим ученим можливість заявити про себе. Особисто для мене, це гарний старт для майбутньої професійної діяльності...

...Сучасна Мала академія наук – це величезний механізм підтримки талановитої молоді Полтавщини...»

***

«...Це надзвичайно круто мати можливість писати наукове дослідження з такими класнючими експертами =)»

***

«...І ось я тут з новими друзями, з надзвичайними враженнями та з поповненим багажем знань. Педагогічні працівники МАН проводять для нас різні інтерактиви, викладачі читають цікаві лекції, вихователі вигадують дозвілля, тож час даремно не проходить...»

***

«Полтавська Мала академія наук – заклад, який викликає багато вражень. Я особисто вперше познайомилася з Малою академією наук і можу впевнено сказати, що заклад має багато перспектив і позитивних сторін. Вражає – педагогічний склад, професійний, який легко знаходить спільну мову з дітьми, чітко подає інформацію та дає корисні поради....»

***

«...А зараз я знаходжуся в навчально-тренувальному таборі «Ерудит». Тут панує атмосфера яка була в мене вперше на захисті своєї власної роботи. Діти, приїхавши сюди, дійсно розвивають себе та свої наукові таланти. Я дуже вражена, що Полтавська обласна МАН об’єднує  дійсно різних освічених та багатогранних науковців, які можуть поділитися різним досвідом.

І дійсно, МАН для всіх, хто прагне більшого»

***

«...МАН – це можливість, яку потрібно не проґавити»

***

«...Саме завдяки Полтавському МАНу я маю нагоду зараз перебувати у таборі «Ерудит». Я дуже приємно вражений, адже це унікальна нагода дізнатися щось нове, почути думку професіоналів, з користю провести час і знайти нових друзів.

Я щасливий від того, що є вихованцем Полтавської МАН. Сподіваюсь, у майбутньому я також прославлю її»

***

«...У таборі «Ерудит» мені дуже подобається, тут є багато цікавих і розумних людей, з якими можна поговорити на будь-яку тему. Я зрозуміла, що для того, щоб досягти більшого в своєму житті, мені потрібно багато працювати і спілкуватися з розумними людьми...

...МАН допомагає зрозуміти, що навчання не нудне і важке, а дуже цікаве»

***

«...Отже, що ж таке Полтавська МАН моїми очима? Перш за все, це можливість знайти однодумців, які також мислять не як більшість твоїх однолітків, а ще й мають таке саме бажання щось змінити в цій країні. По-друге, це ідеальна можливість знайти своє місце в цьому житті, та йти до своєї мети.

У моїх очах Полтавська МАН – це ніби лицарський орден, про який не всі знають, а ті, хто знають, і до того ж входять до нього, обов’язково досягнуть всіх висот, адже не дарма говорять: «МАН – для тих, хто прагне більшого»

Фотогалерея

foto
Обласний форум переможців Всеукраїнських та обласних масових заходів Малої академії наук України «Виховуємо наукову еліту»
Всi фото more

Опитування

Як часто Ви відвідуєте наш сайт?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН